Földi sugárzású körzeti és helyi televíziók
Ezeken az oldalakon a földi sugárzású körzeti és helyi televíziók adatait találja. Táblázatunk a Nemzeti Hirközlési Hatóság és az ORTT adatai alapján készült. Amennyiben ön olyan televízióról (ill. webcímről) tud, amely itt nem szerepel, kérjük küldje el az adott csatorna adatait! Köszönjük!

Köszönjük Jakab Tamás segítségét!


1996. évi I. törvény a rádiózásról és televíziózásról
I. FEJEZET: ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
Értelmező rendelkezések
2. § E törvény alkalmazásában:
10. Helyi műsorszolgáltatás: az a műsorszolgáltatás, amelynek vételkörzetében éves átlagban legfeljebb százezer lakos vagy egy városon belül legfeljebb ötszázezer lakos él.
15. Körzeti műsorszolgáltatás: az a műsorszolgáltatás, amelynek vételkörzete meghaladja a helyi műsorszolgáltatás vételkörzetét, de vételkörzetében az ország lakosságának kevesebb mint a fele él.

Csepp TV, Budapest
Fix TV, Budapest
Főnix TV, Budapest
Csaba TV, Békéscsaba
CTV, Cegléd
Csongrád TV
DTV, Debrecen
Duna-Híd Televízió, Dunaújváros
TV Eger
Esztergom TV
Gyöngyösi Városi Televízió
Revita TV, Győr
Gyula TV
Városi Televízió Hajdúböszörmény
Hajdúszoboszló Városi Televízió
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
Eredmények 1 - 15 / 44
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Telekom Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio