3D csatorna már a szlovák UPC hálózatán is

Írta: Kardos Attila   
2010. október 15.
3D TV logo Csehország után immár Szlovákiában is továbbít 3D rendszerű nagyfelbontású csatornát a UPC digitális kábelelőfizetőinek.

Az egyszerűen csak "HD" néven futó 24 órás csatorna elsősorban nagyfelbontású műsorokat sugároz, de naponta 11:30, 14:30, 18:30 és 00:30 kezdettel 3D rendszerű műsort is továbbít. Ezen csatorna mellett a szlovák előfizetők a National Geographic HD, a Discovery HD, az Eurosport HD, az STV3 HD és a History HD csatornák műsorát érhetik el.

A UPC az utóbbi időben a cseh hálózatán próbálta ki a technikai újdonságokat, melyek egy/másfél év késéssel a magyar hálózatokon is elérhetővé váltak. A szlovák 3D bevezetés annak következménye, hogy a "HD" nevű csatorna Csehországban már egy ideje elérhető, így nem volt nehéz az a hasonló nyelvet beszélő Szlovákiában is a kínálatba illeszteni.

Hazánkban az IKO tervez magyar 3D csatornát, továbbá meg van a lehetőség a HD1 nevű, műholdról jelenleg szabadon vehető HD/3D HD műsorokat sugárzó csatorna továbbítására. (Az adó a műholdas Hello HD csatornalistájában a 100-es programhelyen érhető el.)

Utolsó frissítés ( 2010. október 15. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Comedy Central Family Megszűnteti Viva TV nevű zenecsatornáját, valamint a Comedy Central Extrát a Viacom és Comedy Central Family néven új csatornát indít ősszel a Viacom - jelentette be a társaság július 26-án.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio