A SES és a Towercom meghosszabbítja kapacitás-szerződését

Írta: Kardos Attila   
2014. február 11.
SES A SES (NYSE Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchange: SESG) és a szlovák Towercom televíziós és távközlési szolgáltató megújította a keleti 23,5 fokos műholdas pozíción található ASTRA 3B szatellitre vonatkozó hosszú távú kapacitás-szerződését.

A keleti 23,5 fokos pozícióról a Towercom továbbra is több transzpondert vesz igénybe, melyek segítségével HD tartalmú műsorokat is magába foglaló televíziós szolgáltatásokat sugároz a cseh és szlovák piacokon. A Towercom, a Skylink, Szlovákia és Csehország vezető televíziós szolgáltatója számára biztosít kapacitást, így több mint két millió ügyféllel rendelkezik.

“Célunk, hogy innovatív és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára. Együttműködésünk a legmegbízhatóbb műholdas szolgáltatóval, a SES-szel lehetővé teszi, hogy megfeleljünk a velünk szemben támasztott magas elvárásoknak, így stabil és hosszú távú kapcsolatot tarthassunk fenn ügyfeleinkkel” – mondta Roman Fischer, a Towercom elnök-vezérigazgatója.

“Megállapodásunk megerősíti folytatódó partneri kapcsolatunkat egy különösen versengő környezetben. Megtisztelő a Towercom belénk fektetett bizalma, várakozással nézünk a jövőben is folytatódó, sikeres együttműködésünk elé, melyen keresztül a legkiválóbb műsorszórási szolgáltatásokat nyújthatjuk számukra” - tette hozzá a SES kereskedelmi igazgatója, Ferdinand Kayser. - áll az SES sajtóközleményében.

Utolsó frissítés ( 2014. február 11. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
TV2 Az Antenna Hungária és a TV2 Média Csoport együttműködése alapján 2018. április 16. május 25. között hazánkban elsőként interaktív hirdetési megoldás érhető el a MinDig TV platformon.

A TV2 „Bezár a bazár” vetélkedője alatt az internetre csatlakoztatott HbbTV-képes tévékészülékekkel rendelkező MinDig TV nézők a piros gomb megnyomásával egy interaktív televíziós alkalmazást indíthatnak el. Ha a tévés vetélkedőben zajló játékhoz hasonlóan az alkalmazásban sikerül kivinniük minden tárgyat a célterületre, mobilszámukkal regisztrálhatnak a kisorsolásra kerülő heti nyereményre.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio