A UPC 3D-s tv adást tesztelt kábelhálózatán

Írta: Kardos Attila   
2010. május 12.
UPC  logo A UPC készen áll a televíziózás jövőjének számító háromdimenziós tévéműsorok továbbítására – jelentette be ma a szolgáltató azon a sajtótájékoztatón, amelyen Magyarországon elsőként hajtott végre sikeres 3D-televíziós műsortovábbítást.

A Samsunggal közösen tartott budapesti sajtóbemutatón a cég különféle 3D-s műsorrészleteket közvetített kábelhálózaton. Ehhez meglévő kábeltelevíziós hálózatát és az előfizetőknél is már megtalálható digitális HDTV médiaboxát, valamint a Samsungnak a kereskedelemben már kapható 3D-tévékészülékét használta fel.

Betzalel Kenigsztein, a UPC Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: bár a cég hálózata készen áll az új technológia bevezetésére, erre még várni kell, hiszen a 3D-adások megjelenítésére alkalmas készülékek csak most jelentek meg a piacon, és egyelőre 3D-s tartalom is alig van.

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Kódolatlanul érhető el a Super TV2 a MinDig TV nézők számára március 29. és április 11. között. Szintén március 29-től április 4-ig pedig a Kiwi TV-t érhető el korlátlanul a MinDig TV nézők számára, több mint 750 ezer háztartásban.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio