A YouTube-ra is megérkezett az M2 Petőfi TV

Írta: Kardos Attila   
2017. június 24.
M2 Petőfi TV A 2015-ben indult, korosztályos műsorokat sugárzó M2 Petőfi TV saját Facebook oldalt és saját YouTube-csatornát is kapott, hogy a megcélzott réteget minél szélesebb formában megpróbálja elérni.

A csatorna küldetése, hogy felsorakoztassa a legmenőbb hazai zenekarokat és koncertjeiket, elérhetővé tegyen kihagyhatatlan beszélgetéseket, valamint izgalmas filmeket és sorozatokat, így nem csak a Tuti gimi szívtiprói, hanem a hazai gyártású tini-sorozat, a Holnap Tali is megtalálható a csatorna kínálatában.

A közösségi felületeken élő bejelentkezések lesznek az ország minden pontjáról, a tópartról, a hegyről, a dombról, a legmenőbb fesztiválokról, és az M2 Petőfi TV még a föld alól is megmutatja, hogy Magyarország mennyire izgalmas hely.

Az M2 Petőfi TV közösségi felületein minden információ megtalálható a hazai könnyűzenei élet legfontosabb eseményeiről, így szó lesz a Petőfi Zenei Díjról, a VOLT Fesztiválról, a SZIGET Fesztiválról, Strand Fesztiválról, de újranézhetőek lesznek az Én vagyok itt, a Tuti gimi, a Holnap Tali, az Odaát, az A38 Hajó, illetve az Akvárium Klub műsorai is. Az M2 Petőfi TV Facebook oldalán az Én vagyok itt stábja pedig a kulisszák mögé viszi el követőit.

Ha kiváncsi, hogy mi megy még az M2 Petőfi TV csatorna tv műsorán akkor azt itt találja: http://musor.tv/napi/tvmusor/M2

Utolsó frissítés ( 2017. június 24. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
FOX Május 1-től már hiába keressük tévékészülékünkön a FOX csatornát, a sorozatadó elhagyja hazánkat.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio