Átalakítja csatornakínálatát az HBO

Írta: Kardos Attila   
2016. január 28.
HBO Márciustól átalakítja csatornakínálatát az HBO régiónkban, megszűnik az HBO Comedy és elindul az HBO 3.

Az HBO Comedy helyét március 21-től az HBO 3 csatorna veszi át.

Az HBO Comedy régiós csatorna, azaz Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában és Romániában is ugyanazt a műsort adja, csak rendelkezésre áll a megfelelő felirat/szinkronhang. Romániában viszont a többi országtól eltérően nincs HBO 2, így ott - ha nem indul el az HBO 2 vagy az HBO 3 helyett nem az HBO 2-re állnak át - elég érdekes helyzet áll elő a csatornák számozását tekintve.

A március végi HBO műsorok még nem ismertek, így jelenleg nem lehet tudni, hogy az eddig csak az HBO Comedy-n bemutatott vígjátékok és vígjáték-sorozatok hol kapnak majd helyet, mivel az HBO 3 várhatóan ugyanúgy egy multiplex csatornája lesz az anyacsatornának, ahogy az HBO 2 is az.

Érdemes megemlíteni, hogy nem csak az HBO érhető el HD minőségben, hanem a kábelhálózatok a többi HBO és Cinemax csatorna műsorát is továbbíthatnák HD felbontásban, azonban erre (több más magyar csatornához hasonlóan) egyelőre nincs még példa.

Mi megy az HBO csatornákon?

Utolsó frissítés ( 2016. január 28. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
DIGI TV Az eddig használt Intelsat 10-02-ről új műholdakra költözteti csatornái egy részét DIGI TV. A változás hazánkban stabilabb vételt jelent, de lesznek akiknél fontos csatornák válnak elérhetetlenné!
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio