Átrendezi csatornáit a UPC Direct

Írta: Kardos Attila   
2013. január 10.
UPC Direct Rövidesen megkezdi csatornái nagyobb átrendezését a UPC Direct.

Ennek előfeltétele volt, hogy a 12,034(V) GHz-en sugárzott magyar, cseh, román csatornák más multiplexekbe kerültek át a közelmúltban.

A 12,034(V) GHz-es frekvencián az eddigi DVB-S multiplexet egy DVB-S2 multiplex (DVB-S2/8PSK SR:30000 FEC:3/4) váltja majd fel, melyben már HD csatornákat továbbítanak és újabb kapacitáshoz jut a társaság. Ebbe a multiptiplexbe költöztetik át az Eurosport HD és Eurosport 2 HD csatornákat is a 11,881(V) GHz-ről.

Gyári vevőkön a készülék magától lehangolja a változásokat, kártyás előfizetőknek viszont maguknak kell újrahangolni a vevőket, de erről várhatóan az EPG-n keresztül is informálja majd őket a UPC Direct, ahogy ez már korábban is történt.

Utolsó frissítés ( 2013. január 10. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
UPC Direct A UPC Direct előfizetők egy teljes hónapig, október 31. és november 30. között élvezhetik a különböző dokumentumfilmeket és történelmi sorozatokat a NatGeo csatornán. Ezen időszak alatt debütál egy lenyűgöző dokumentumfilm-sorozat a csatornán: egy adrenalintól fűtött és szívmelengető utazás, a “Hosszú út hazáig” a New York Times bestsellere alapján készült.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio