Az RRSat végzi a DunaWorld elosztását a tengerentúlon

Írta: Kardos Attila   
2014. január 14.
Duna World Az izraeli távközlési szolgáltató, az RRSat 2014 január 13-án bejelentette, hogy a társaság végzi globális hálózatán a Duna World és a Duna World Rádió tengerentúli elosztását, miután megnyerte az erre kiírt tendert.

A Duna World elosztását már november végétől az RRSat vette át a Globecasttól, de a hivatalos bejelentésre január 13-ig várni kellett.

Az RRSat 1,2 millió dollárért végzi a csatorna elosztását (hosszabbítás esetén ez 2,5 millió dollárra nőhet), a műsorjel megfelelő átalakítását (a tengerentúli szabványokhoz), a feliratozás biztosítását, valamint EPG biztosítását (melyet a keleti 9 fokon sugárzó műholdjelből vesznek át).

Az RRSat Amerika felé a Galaxy 19 és az Intelsat 21, Ausztália irányába pedig az Optus D2 műholdon üzemelő multiplexeit használja a Duna World továbbítására.

Duna World tv műsor

Duna World Rádió műsor

Utolsó frissítés ( 2014. január 14. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Telekom Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio