Betekinthetnek az AXN műsorába a kisebb UPC Direct csomaggal rendelkezők

Írta: Kardos Attila   
2017. október 01.
AXN Az egyébként csak a Plus HD TV csomag előfizetői számára elérhető AXN csatorna október 2 és november 6 között az alacsonyabb csomaggal rendelkező UPC Direct előfizetők számára is elérhetővé válik.

A kódolatlan időszaknak köszönhetően, örülhetnek, akik Light TV, Medium TV és Medium HD TV csomaggal rendelkeznek és rajonganak az izgalmas, borzongató műsorokért: ugyanis az AXN csatornán lesz az Elfeledve világpremierje október 3-án. A történet szerint Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök eltűnik, mikor Boston egyik leghírhedtebb gyilkosát próbálja elkapni. Halottnak nyilvánítják, majd hat év után amnéziásan találnak rá egy erdei házban. Eközben férje újranősült, fiát az új feleség neveli, és ő az első számú gyanúsítottja egy tisztázatlan sorozatgyilkosságnak is…

Még több jó hír a bűnügyi sorozatok szerelmeseinek: ugyanezen a héten, október 4-én, a Feketelista: Megváltás első évadának premierje is bemutatásra kerül, amely az amerikai bűnügyi thriller a Feketelista című NBC-sorozat lebilincselő spin-offja. A történet szerint a világ legravaszabb bűnözői összegyűlnek, hogy zsoldos csapatot alakítva – miután egy életen át csak kárt okoztak a világnak – megpróbálják jóvátenni múltbéli bűneiket. Ennek érdekében olyan problémákat oldanak meg, melyekre a kormány nem mer vállalkozni. A kódolatlan időszak alatt lehetősége lesz, hogy nyomon kövesse a Feketelista: Megváltás fordulatainak alakulását.

Ezen felül a Sherlock és Watson ötödik évada is helyet kap a programban: ez a sorozat meglehetősen modern megközelítést alkalmaz Sherlock Holmes eseteit illetően, akit ezúttal New York Citybe helyeztek át. Ez a Robert Doherty által jegyzett amerikai bűnügyi dráma lazán kapcsolódik a Sherlock Holmes történetekhez.

Nem csak a sorozatrajongók találhatnak majd szórakozást a kódolatlan időszakban: olyan filmeket is sugározni fognak az AXN-en ebben a hónapban, mint a Jurassic Park, Vissza a jövőbe és a Bourne-filmek.

A UPC Direct előfizetői a 48-as csatornahelyen találhatják meg a csatornát.

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Kódolatlanul érhető el a Super TV2 a MinDig TV nézők számára március 29. és április 11. között. Szintén március 29-től április 4-ig pedig a Kiwi TV-t érhető el korlátlanul a MinDig TV nézők számára, több mint 750 ezer háztartásban.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio