Bővült az együttműködés a Chello gyermekcsatornái és a DIGI között

Írta: Kardos Attila   
2014. április 15.
DIGI TV A Chello Central Europe mindkét gyermekcsatornája előkelő helyre lépett a DIGI szolgáltató kínálatában, Magyarországon és Romániában egyaránt.

Magyarországon 2014 márciusától a Megamax a digitális kábeles „DIGI” csomagban kapott helyet, így ez év tavaszától a gyerekcsatorna műsora már 1,7 millió háztartásban érhető el. Áprilistól a Minimax a DIGI műholdas csomagkínálatában átkerült a DIGI Mini csomagba, ami azt jelenti, hogy a legnépszerűbb gyermekcsatorna már 2,8 millió háztartásban jut el kis nézőihez. A DIGI és a Chello Central Europe közti együttműködés Magyarország után Romániában is markáns előrelépést mutat: márciusban bekerült a Megamax a DIGI („RCS & RDS”) kábeles csatornakínálatába.

A Megamax 2014-ben kapcsolt teljes sebességre. Tartalomban olyan exkluzív sorozatokat hoz elsősorban 7-12 éves nézőközönségének, mint az Angry Birds animációs rajzfilmsorozat, amelyet csak a Megamax csatorna nézői élvezhetnek. Az idei új, színvonalas európai és tengerentúli tartalmak között élőszereplős tinédzser-kedvencek (Blue Water High, Felspannolva, the Avatars) és animációs sorozatok (Lego Ninjago, Pac-Man, Max Steel- és Hot Wheels-sorozatok) egyaránt műsoron vannak.

Minimax műsor

Megamax műsor

Utolsó frissítés ( 2014. április 15. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
FOX Május 1-től már hiába keressük tévékészülékünkön a FOX csatornát, a sorozatadó elhagyja hazánkat.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio