Búcsúzik a Filmbox a Telenor MyTV-től

Írta: Kardos Attila   
2016. november 30.
Filmbox A Telenor MyTV szolgáltatásának előfizetése november utolsó napjától nem tartalmazza az FilmBox Live VoD szolgáltatást, valamint nem lesznek elérhetőek a FilmBox csatornái sem a szolgáltatón keresztül.

Azok a tévénézők, akik eddig is más szolgáltatónál fizettek elő, ezentúl is zavartalanul élvezhetik a FilmBox öt csatornájának kínálatát, előfizetési csomagjuktól függően. Ezek a szolgáltatók továbbra is biztosítanak hozzáférést a FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox HD, FilmBox Family és FilmBox Plus csatornákhoz. A lehetőségekről és elérhetőségről az alábbi viszonteladói partnereinktől kérhetnek tájékoztatás: Digi, Invitel, MindigTV Extra, PR Telecom, Tarr, Telekom, UPC, UPC Direct, Vidanet.

A FilmBox Live videótárát többek között közvetlenül a www.filmboxlive.com/hu oldalon keresztül érheti el egy havi előfizetői csomag megvásárlásával, vagy érdeklődhet partnereinknél, akik között szerepel az Invitel, a MindigTV Extra, a PR Telecom, a UPC és UPC Direct, valamint a Vidanet is. A FilmBox Live VoD szolgáltatásának köszönhetően nem csupán díjnyertes amerikai és nemzetközi produkciók közül válogathat, de számos tematikus tévécsatornát és élő közvetítést is követhet. Ilyen például a FightBox, amely a küzdősportok kedvelőinek szolgáltat élő meccsközvetítéseket a világ minden tájáról, vagy a DocuBox, amely a dokumentumfilmek rajongóinak kedvez. Ezeken kívül további csatorna még a Fast&FunBox, amely az extrémsportokkal foglalkozik, a FashionBox divatprogramokat, a 360TuneBox pedig videóklipeket sugároz napi 24 órában. A FilmBox Live csatornakínálatban megtalálható még a FilmBox Art House is, amely az első független művészfilmeket bemutató csatorna.

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
FOX Május 1-től már hiába keressük tévékészülékünkön a FOX csatornát, a sorozatadó elhagyja hazánkat.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio