Chello helyett AMC Networks International

Írta: Kardos Attila   
2014. július 08.
AMC Networks Az AMC Networks ma jelentette be, hogy a Chellomediát AMC Networks International-re nevezi át.

A vállalat ebben az évben vásárolta meg a Chellomediát, amely televíziós csatornáival a világ több kontinensén jelen van. A Chellomedia mellett az AMC Networks International magába olvasztja az AMC/Sundance Channel Global-t, amely Európában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában működik.

"Ez a lépés természetes folytatása a megvásárolt üzleti egységek és csatornaportfóliók integrálásának, amelynek célja, hogy az AMC Networks globális médiavállalkozássá alakuljon" – mondta az AMC Networks ügyvezető igazgatója, Ed Carroll.

A rebranding a Chellomedia minden üzleti egységében névváltozásokat hoz magával.

A Chello Central Europe - amely Magyarországon, valamint a közép-kelet-európai régióban olyan csatornákat üzemeltet mint a Sport 1, Sport 2, Sport M, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Film Mánia, Film Café, MGM és C8 - a rebranding során az AMC Networks International - Central Europe nevet kapja. Ügyvezető igazgatója Mike Moriarty, vezérigazgatója Málnay B. Levente.

A társasághoz tartozik még az AMC Networks International – Zone (EMEA), amelynek csatornái közé tartozik a CBS Reality, a CBS Drama, a CBS Action, a CBS Europa, a Horror Channel, a Horror Channel Italy, a JimJam, a JimJam Polsat, az Extreme Sports Channel, az MGM Channel és az Outdoor Channel.

Utolsó frissítés ( 2014. július 08. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
UPC HD minőségben is elérhetővé válik az AMC Networks zászlóshajója, az AMC filmcsatorna a UPC digitális kábelhálózatán.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio