Comedy Central és a Paramount Channel - most ingyen!

Írta: Kardos Attila   
2015. december 03.
MinDig TV A MinDig TV felhasználói 2015. december 7-21. között kódolatlanul érhetik el a Comedy Central és a Paramount Channel műsorait. Ebben az időszakban közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen élvezhetik a nézők a két népszerű szórakoztató csatorna legsikeresebb filmjeit és sorozatait.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára 2015. december 7-21. között kódolatlanul lesznek elérhetők a Comedy Central és a Paramount Channel csatornák.

A magyar humorcsatorna, a Comedy Central kínálatában megtalálható Hajós András improvizációs műsora, a Készhelyzet; a televíziózás történetének egyik legfelforgatóbb animációs rajzfilmsorozata, a South Park új, 19. évada, láthatóak lesznek a Family Guy különleges részei vagy éppen olyan szórakoztató sitcom sorozatok, mint a Férjek gyöngye vagy a Broad City.

A kódolatlan időszakban a MinDig TV nézői a Paramount Channel-en végigizgulhatják a katasztrófafilmek hetét, melynek során olyan alkotásokat tekinthetnek meg, mint a Daylight, a Twister vagy a Dante pokla. De persze a könnyedebb kikapcsolódás is garantált a mozi szerelmeseinek csatornájával, hiszen olyan filmekkel is szórakoztatnak minket, mint a Gézengúzok karácsonya, a Beethoven-filmek, a Mézengúz vagy a Távol Afrikától.

A Comedy Central a B, míg a Paramount Channel a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 38. illetve a 41. csatornán. A vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Paramount Channel (HD) tv műsor

Comedy Central tv műsor

Utolsó frissítés ( 2015. december 03. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Spíler1 TV Március 1-én nevet váltott a TV2 csoport elsősorban sportcsatornája, a Spíler TV, amely Spíler1 TV néven sugároz tovább.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio