DIGI TV: Érkezik a Paramount Channel

Írta: Kardos Attila   
2014. március 18.
Paramount Bekerülhet a DIGI TV műholdas kínálatába a Viacom mozicsatornája, a Paramount Channel, miután a DIGI TV Nagravision kódrendszere megjelent az adó műholdas elosztását is szolgáló csatornán!

A magyar és román nyelven is elérhető adó a Thor 6 12,226(V) GHz-éről sugároz és eddig csak a műholdas elosztást védő Viaccess 5.0 kódrendszer volt jelen a csatornán, de március 17-től a DIGI TV Nagravision kódrendszerei (1802 és 1880-as provider) is megjelentek rajta. Az adó a csatornalistába még nem került bele.

A műholdas bekerülés után szinte biztos, hogy a digitális kábelkiosztásba is bekerül majd a filmcsatorna. A Viacom adói néhány hete tértek vissza ismét a DIGI TV kínálatába.

Paramount Channel tv műsor

Utolsó frissítés ( 2014. március 19. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Ősz a tv-ben Meg sem várják a tv csatornák az ősz kezdetét, többségük már augusztus 28-án elindítja őszi műsorstruktúráját, abban bízva, hogy ekkor már mindenki a tv előtt ül esténként és a konkurencia nem tudja a nézőiket elcsábítani.

Cikkünkben a műsorújságot fellapozva áttekintjük, hogy a nagy társaságok mivel kívánnak harcba szállni a nézők kegyeiért rögtön az első napokban...

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio