Drasztikus csatornaváltozások a Telekomnál

Írta: Kardos Attila   
2016. november 03.
Telekom Azután, hogy kedvezményes, sok csatornás műsorcsomagot vezetett be a Telekom, 2017 január elejétől drasztikusan átalakítja csatornakínálatát a Telekom: áldozatul esik sok ismert csatorna, s helyettük a TV2 csoport új csatornái kerülnek be a kínálatba.

A legdrasztikusabb változás, hogy valamennyi Fox International csatorna kikerül a kínálatból: így búcsúzik a National Geographic és NatGeo Wild SD és HD változata, a FOX sorozat csatorna, valamint a Baby TV is. A természettudományos műsorok hívei a reklámmentes Viasat Nature/History HD miatt is sírhatnak. Búcsúzik az MTV Hits, a Filmbox Premium, a D1 TV és a SkyNews is.

Új csatornaként érkezik a Spíler TV, a Humor+, a Chili TV, Izaura TV, FEM3, Zenebutik, Kiwi TV, továbbá a Travel HD, a History HD, Fit HD, Fix TV és a Filmbox (Basic).

November végétől, az indulástól viszont elérhető lesz az RTL Spike csatorna is.

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Kódolatlanul érhető el a Super TV2 a MinDig TV nézők számára március 29. és április 11. között. Szintén március 29-től április 4-ig pedig a Kiwi TV-t érhető el korlátlanul a MinDig TV nézők számára, több mint 750 ezer háztartásban.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio