Elhallgat Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiója

Írta: Kardos Attila   
2015. október 31.
Juventus Rádió 2015 november 2-től már a múlté lesz Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiója, az 1988-ban alapított Juventus Rádió!

A jelenleg a budapesti 103,9 MHz-en sugárzó rádió vasárnap éjféltől Sláger FM néven sugároz tovább megújult műsorszerkezettel.

A rádió 2015. június 15-én került a Tematic Media Group tulajdonába, így a Sláger TV-vel, a DoQ-val, a SportKlub-bal és a Fishing & Hunting csatonával közös tulajdonba.

A változással kapcsolatban az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írták, huszonhat éves története során a Juventus Rádió sokszor megújult, azonban a hallgatói kutatások alapján neve, zenei struktúrája, szignáljai és műsorai is teljes átalakítást igényelnek.

A 25 és 65 év közötti korosztályban elvégzett kutatás rámutatott: a budapesti hallgatók olyan rádióra vágynak, amely kiemelten a nyolcvanas évek zenéit sugározza, hangzásvilága a modern kornak felel meg, neve a változatosságot szimbolizálja. Ezért alkották meg a Sláger Rádió égisze alatt a Sláger FM brandet.

Hangsúlyozták: novembertől az egész rádió megújul. A reggeli műsor Hello Sláger! néven folytatja tovább, műsorvezetői Esperes Ákos, Hudák Anita és Hepi Endre lesznek. Délelőtt tíz órától a Sláger Délelőtt című műsor lesz hallható Somogyi Zoltánnal, délután négy órától a Sláger Délután Dénes Tamással, este hat órától pedig érkezik a Sláger Kívánságműsor.

Utolsó frissítés ( 2015. október 31. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Február 19-től a Prime mellett a Paramount Channel is két hétig szabadon vehető a MinDig TV hálózatán.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio