Elözönlik a 4-es csatornák a képernyőt

Írta: Kardos Attila   
2017. október 19.
Story TV4 Story TV5 2018-tól 4-es csatornák özönlik el a tévé képernyőket, miután a Digital Media & Communications Zrt a négyes számtól reméli csatornáinak nézettségének emelkedését.

A Budapesten rendezett Big Picture 2018 konferencián jelentették be a Story csatornák és a Galaxy 2018-as megújulását.

A négyes szám bűvöletébe került társaság az eddigi három helyett négy csatornát szeretne jövő tavasztól üzemeltetni. A meglévő csatornákat újrapozicionálják és új néven folytatják működésüket: a Story 4-ből TV4 lesz (1993-ban a Fenyő János tulajdonosi körébe tartozó Vico csoport üzemeltetett ilyen néven kazettás terjesztésű kábelcsatornát), a Story 5 viszi tovább a Story 4 nevet, míg a Galaxyból Galaxy 4 lesz. Új csatornaként érkezik majd a Film 4, ami esetében az egyik nagy kábelhálózattal már megállapodtak a terjesztésről.

Nagy kérdés persze, hogy ezekből a tervekből mi valósul meg: egy éve a Story csatornák HD minőségű terjesztését is bejelentették 2017-re, amiből egyelőre még semmi nem lett.

A Story 4 csatorna műsorát itt böngészheti, a Story 5 csatorna programjáról itt tájékozódhat, míg Galaxy műsorán itt találhat kedvére valót.

Utolsó frissítés ( 2017. október 19. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
UPC HD minőségben is elérhetővé válik az AMC Networks zászlóshajója, az AMC filmcsatorna a UPC digitális kábelhálózatán.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio