Érkezhet a History a Digi TV-re

Írta: Kardos Attila   
2012. augusztus 13.
History logo Akár a műholdas Digi TV-n is megjelenhet a A+E Networks History csatornája, miután az A+E Networks megállapodott a Digi TV tulajdonosával, az RCS & RDS-sel a romániai bevezetésről, s lévén közös európai műsort sugároz, így hazánk is profitálhat a megállapodásból, mivel az A+E Networks prioritásként kezeli a közép- és kelet-európai terjeszkedést.

A History csatornák képviseletét ráadásul a Digi TV-n több csatornát elosztó ill. az ott továbbított műsorokat képviselő Tematik-Kábel (Nóta TV, Musicmix, PV TV, SuperOne HD, Digi Sport, FilmBox család, Duck Tv, History Channel) látja el.

A History Romániában a UPC és a Romtelecom kínálatában már régebb óta szerepel.

History tv műsor...

Utolsó frissítés ( 2012. augusztus 13. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
AXN A Sony Pictures Television Networks CE újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat. A Sony Max és a Sony Movie Channel októberi indulásával még magasabb szintre emeli a minőségi szórakoztatást az öt csatornából álló portfólió.

A Sony Max a fiatal, női közönségnek kínál dedikált tartalmakat, míg a Sony Movie Channel igazi moziélményt nyújt nézőinek. A portfólió-fejlesztés a vállalat hosszú távú beruházási stratégiájának része a magyar piacon, amely a friss márkák bevezetésén kívül, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését is jelenti.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio