Érkezik a SportKlub a DIGI kábelre!

Írta: Kardos Attila   
2014. február 20.
Super TV2 2014. február 20-án elindult a SportKlub a DIGI digitális kábelhálózatán!

A csatorna előzetes bejelentés nélkül került be a kínálatba (március 1-től az Eurosport HD és Eurosport 2 HD érkezése a bejelentett "ajándék" a sportrajongóknak), de várható volt azután, hogy a SportKlub tulajdonosváltásakor a SportKlubról a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 HD csatornákra kerültek át a fontosabb olasz és francia focimérkőzések.

A SportKlub a budapesti fejállomásra csatlakozó digitális kábelelőfizetőknek a 794 MHz-en továbbított csomagban található.

A bővítésről kiadott sajtóközlemény szerint a szolgáltató és sportcsatorna megállapodásának eredményeként újabb több tízezer háztartásban élvezhetik a nézők a saját gyártású műsorok és sportközvetítések színvonalas egyvelegét. A SportKlub a mostani bővüléssel már a háztartások több mint 50 százalékában elérhető.

"Üdvözöljük a DIGI döntését és az új nézőinket is. Újabb komoly lépést tettünk a SportKlub lefedettségének bővítése érdekében, ám a munkát folytatnunk kell, hiszen a célunk az, hogy a lehető legszélesebb közönségnek szolgáltassunk műsort. Jó irányba haladunk, a mostani döntés is ezt jelzi. Nagyszerű hír ez a csatorna, de még jobb hír a sportkedvelők számára" - mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője. "A csatorna és a tulajdonosok közösen keresik azokat a tartalmi bővítési lehetőségeket, amelyekkel még sokszínűbbé tehetik a SportKlub műsorkínálatát. Hamarosan ezekről az újdonságokról is beszámolhatunk" - tette hozzá Dávid Bence.

A SportKlubot február 8.-a óta az Ayudate Holding Tanácsadó Kft. birtokolja, a tulajdonosváltással egy időben elkezdődött a csatorna hosszú távú stratégiájának kialakítása. A háztartások számának növelését célzó megállapodás ennek a folyamatos fejlesztésnek az egyik első lépése.

A SportKlub 2006 óta sugároz Magyarországon, kiemelkedően sok saját gyártású produkcióval jelentkezik, amelyek a sporteseményeken túl megmutatják azok hátterét és szórakoztatóan informálják a szurkolókat. A DIGI digitális kábeltelevíziós előfizetői mostantól megismerhetik a MezTelenül című fesztelen riportmagazint, a Dodzsem című vitaműsort, valamint élvezhetnek további mérkőzéseket az olasz és francia futballbajnokságból, amelyeket a DIGI Sport csatornával megosztva közvetít a SportKlub.

SportKlub tv műsor

DIGI Sport 1 tv műsor

DIGI Sport 2 tv műsor

Utolsó frissítés ( 2014. február 20. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Spíler1 TV Március 1-én nevet váltott a TV2 csoport elsősorban sportcsatornája, a Spíler TV, amely Spíler1 TV néven sugároz tovább.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio