Érkezik az AMC a DIGI kábeles csomagjába is!

Írta: Kardos Attila   
2015. július 02.
DIGI TV Augusztustól a DIGI analóg kábelhálózatán is elérhető lesz az AMC, amely a DIGI műholdas szolgáltatásában már elérhető.

A csatorna alapcsomagos előfizetéssel érhető el.

A hivatalos sajtóanyag az alábbi:

A csatorna terjesztésében ez egy újabb mérföldkövet jelent, hiszen az AMC mostanra több mint kétszer annyi háztartásban van már jelen, mint 8 hónappal ezelőtt, a csatorna indulásakor. 2015. július 2-től a DIGI a műholdas alapcsomagban kínálja az AMC-t, 2015. augusztus 1-től kezdve pedig kibővül a DIGI kábeles alapcsomaggal, amelynek eredményeképpen újabb 700 000 háztartásban lesz jelen a csatorna. Az AMC, amely az elmúlt években újradefiniálta a drámai történetmesélés fogalmát a kábeltelevíziózás világában, 24 órában sugároz, és az AMC Studios saját gyártású sorozatai mellett más nagy forgalmazók sikersorozatait is kínálja.

Az AMC 2014. novemberében indult Magyarországon, magas színvonalú sorozatok premierjeivel. 2015. első felében olyan bemutatók kerültek képernyőre, mint a „Better Call Saul” (a „The Walking Dead” utáni második legnézettebb sorozat a világon), a „Sons of Anarchy-Kemény motorosok”, a „Breaking Bad”, a „Fargo” és a „Halt and Catch Fire-CTRL nélkül”.

„Az AMC indulásakor nem csak magas minőségű tartalmat ígértünk, hanem az amerikai premierekhez nagyon közeli itthoni bemutatókat is. Büszke vagyok, hogy mindkét ígéretünket teljesítettük, és nagy örömünkre szolgál, hogy a DIGI terjesztésének köszönhetően még sokkal több nézőhöz eljutnak ezek a remek tartalmak.” - mondta az AMC Networks International Central Europe vezérigazgatója, Málnay B. Levente.

Kállai Annamária, a DIGI marketing vezetője így nyilatkozott:

“Rendkívül izgalmas mérföldkő az AMC csatorna elindítása a DIGI platformjain, hiszen továbbra is kiemelten fontos számunkra a jó minőségű tartalmak bővítése. Hiszünk abban, hogy az AMC nagy értéket képvisel kínálatunkban, ezért várakozással tekintünk együttműködésünkre, amely által világsikerű sorozatokat kínálhatunk nézőinknek.”

A csatorna következő, nagyon várt bemutatója a “Fear the Walking Dead”, amely a “The Walking Dead” társ-sorozata, és augusztusban kerül a hazai AMC képernyőjére, egy időben az amerikai premierrel. Az AMC Studios által gyártott új sorozat Los Angeles-ben játszódik, új szereplőkkel és teljesen új szálon futó történettel. Executive producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson.

2015. őszén bemutatásra kerül még egy, az AMC Studios által gyártott sorozat: az “Into the Badlands”. A harcművészeti témájú sorozat, amelynek alapja a“Nyugati utazás” című klasszikus kínai mese, egy harcos és egy fiatal fiú történetét meséli el, akik a legvadabb és legveszélyesebb földeken áthaladva keresik a megvilágosodást.

AMC (HD) tv műsor

Utolsó frissítés ( 2015. július 02. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
FOX Május 1-től már hiába keressük tévékészülékünkön a FOX csatornát, a sorozatadó elhagyja hazánkat.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio