Érkeznek a magyar reklámok a Boomerang-ra

Írta: Kardos Attila   
2017. augusztus 22.
Boomerang Októbertől megérkeznek a magyar reklámok is a Boomerangra, a Cartoon Network második számú rajzfilmcsatornájára.

A csatorna hirdetéseit az Atmedia értékesíti majd.

A Boomernag tv műsorai között elérhető új hirdetési lehetőség bevezetése kapcsán természetesen mindkét oldal örömét fejezte ki.

„A Boomerang mindig is az időtlen kedvencek közé tartozott, amely generációkon átívelő szórakozást nyújt, átértelmezte a közös családi televízió-nézés élményét, ezáltal lehetővé téve a hirdetők számára, hogy egy széles közönséget érjenek el. A reklámértékesítés megnyitása stratégiánk legújabb állomása, amely a helyi piacon elért sikereinkre épít” - nyilatkozta Paromita Dey, a Turner hirdetés-értékesítési igazgatója.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a Boomerang csatornát is gyermek portfóliónkban kínálhatjuk. Az időzítés tökéletes, hiszen most kezdődik az egyik legjelentősebb gyerekeket-célzó hirdetési szezon. Örömmel tekintünk az elé, hogy partnereink minél szélesebb körét tehessük láthatóvá ezen a platformon. Értéknövelt, célzott megoldásokkal állunk majd hirdetőink rendelkezésére, amely keretében adatokkal biztosítjuk, hogy elérjék célcsoportjukat: a gyermekeket és szüleiket. A Boomerang nem csak a gyermekpiacon betöltött pozíciónkat erősíti, de egyszersmind teljes portfóliónkat is erősebbé teszi” - tette hozzá Lukács Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója.

Utolsó frissítés ( 2017. augusztus 22. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio