FilmBox csatornák már a DIGI-nél is

Írta: Kardos Attila   
2015. május 28.
DIGI TV Június 1-én debütál a FilmBox a DIGI műholdas hálózatában.

A nemrég kialakított új, prémium DIGI film csomag, a FilmMix, három FilmBox csatornát, a FilmBoxot, a FilmBox Familyt és a FilmBox Plust tartalmazza.

„A FilmMix mozicsomag kialakítása során arra törekedtünk, hogy népszerű, minőségi filmeket tartalmazó csatornákat válasszunk, hogy nézőink minden igényét ki tudjuk elégíteni” - mondta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.

A FilmBox olyan mozicsatorna, amely mindenkit megcéloz. Amerikai és európai mozik széles választékát kínálja, például Quentin Tanatino filmjeit, kung fu és akció darabokat Jackie Chan, Steven Segal közreműködésével, de sikeres TV sorozatok, mint például a Borgiák és a BBC 3+1 testőr („The Musketeers”) is a kínálat részét képezik. A FilmBox Family programjai mindenkit megcéloznak, így a család együtt tudja élvezni a filmeket.

„Mivel folyamatosan erősítjük a FilmBox márka jelenlétét Magyarországon, nagy izgalommal várjuk a prémium mozi csomagunk bevezetését a DIGI platformján, amely Magyarország egyik legnagyobb szolgáltatója. Örülünk, hogy a minőségi szórakoztató tartalmunkat immár a DIGI előfizetői is élvezhetik” - mondta Fülöp Tamás, az SPI/FilmBox magyarországi Country Managere.

Filmbox tv műsor

Filmbox Family tv műsor

Filmbox Plus tv műsor

Utolsó frissítés ( 2015. május 28. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Spíler1 TV Március 1-én nevet váltott a TV2 csoport elsősorban sportcsatornája, a Spíler TV, amely Spíler1 TV néven sugároz tovább.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio