Filmcsatornával bővűlt a MinDig TV Extra alapcsomagja!

Írta: Kardos Attila   
2016. május 20.
MinDig TV Extra Filmcsatornával bővül július 1-től a MinDig Tv Extra alapcsomagja, így a fizetős szolgáltatás több, mint százezer előfizetője élvezheti a népszerű mozifilmeket és új sorozatokat.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján 2016. július 1-jétől már a MinDig TV Extra Alapcsomagjában érhetik el az előfizetők a filmrajongókat szórakoztató Paramount Channel-t. A filmcsatorna a MinDig TV Extra Családi csomagjából kerül át az alacsonyabb havidíjú Alapcsomagba, így a MinDig TV Extra összes, több mint százezer háztartásába juthatnak el a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók kortárs klasszikus filmsikerei és új sorozatai. Az Alapcsomagra előfizetők a bevezető időszakban már május 16-tól élvezhetik a legemlékezetesebb filmeket. A MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői olyan emlékezetes és díjnyertes filmeket izgulhatnak végig már a júliusig tartó bevezető időszakban is, mint például az E.T, az Amerikai szépség, a Viharsziget, a Szindbád - A hét tenger legendája, a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, Az angol beteg, az Élet szép vagy a Schindler listája. A sorozatrajongóknak is kedveskedik a Paramount Channel, például a Fekete vitorlák epizódjainak folyamatos vetítésével. Olyan klasszikus, és mindenki által kedvelt vígjátékok és romantikus filmek is érkeznek, mint az Ace Ventura, a Hölgyválasz, a Kate és Leopold vagy a Szívem érted rapes 2.

Paramount tv-műsor

Paramount Channel műsorújság

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
TV2 csoport A december 12-én a TV Paprika és a Chili TV közti védjegyperben a Fővárosi Ítélőtábla mint másodfokú bíróság teljes mértékben helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék elsőfokú, 2017. májusi ítéletét.  Ez azt jelenti, hogy a Chili TV név használata jogsértő, annak használatával fel kell hagyni.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio