Foci EB: több csatornán is közvetít a közszolgálati tv

Írta: Kardos Attila   
2016. június 08.
M4 Sport Kiemelten kezelik a közszolgálati csatornák a 2016-os foci EB-t: az M4 Sport mellett további közszolgálati adókon is láthatunk/hallhatunk mérkőzés közvetítéseket és tudósításokat.

Az M4 Sport csatornát szinte teljesen elfoglalja a foci EB a rengeteg élő közvetítéssel, ismétléssel és speciális elemzéssel. A párhuzamosan megrendezésre kerülő mérkőzéseket a Duna TV-n láthatjuk, ahogy a Forma-1 élő közvetítései is itt lesznek láthatók.

Az M1 reggel 6-kor, délben, délután 6-kor, este fél 8-kor, 10-kor és 11-kor a híradóban részletesebben foglalja össze az Eb eseményeit. A mérkőzések előtt esélylatolgatás, utána összefoglalók láthatók majd az M1-n, de a képernyő sarkában az aktuális eredmények is nyomon követhetők lesznek. Ha a magyar csapat találkozóin bármilyen fontos esemény történik, azonnal kapcsolják majd Franciaországot.

Ezenkívül a Kossuth Rádió teljes egészében közvetíti a magyar mérkőzéseket.

A foci EB közvetítéseit egy helyen itt találja

M4 Sport műsora

Duna TV műsora

M1 műsora

Utolsó frissítés ( 2016. június 08. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Március 5 és 18 között az AXN és a Viasat 6 volt szabadon elérhető a MinDig TV hálózatán, rögtön utána a Sony Pictures Television CE legismertebb csatornája, a Viasat 3 érkezik ingyen március 19-től április 15-ig a MinDig TV vétellel rendelkezők vagy a MinDig TV alkalmazást letöltők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio