Halasztgatja új csatornái indítását az MTVA

Írta: Kardos Attila   
2016. február 21.
MTVA Halasztgatja új csatornái indítását a Duna Médiaszolgáltató Zrt, derül ki az NMHH február 29-én hatályos nyilvántartásából.

A közsszolgálati csatornák nyilvántartásából kiderül, hogy az országos sugárzású, valamennyi műsorterjesztő által továbbítani köteles M5 csatorna 2016 augusztus 1-i indulási dátummal szerepel, míg a körzeti M6 (amely az UHF 34-es regionális budapesti frekvencián kerülne sugárzásra) november 30-án indulna.

Érdemes azonban figyelembe venni, hogy az M5 és az M6 már egy év csúszást szenved a korábbi NMHH engedélyezéshez képest, ráadásként az M5 és az M6 szerepét (helyesen) felcserélték és az M5 lesz az országos adó. Így könnyen elképzelhető, hogy a jelenlegi dátumok csak az érvényes engedélyek megtartása miatt lettek megadva.

Az M6 indulásával a budapesti UHF 34-es multiplexre felkerülne a Parlament Rádió valamint a Nemzetiségi Rádió is.

Utolsó frissítés ( 2016. február 21. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
RTL Klub Magyarország piacvezető televízió csatornája, az RTL Klub 1997 októberében kezdte meg a sugárzását. A csatornát azóta is a folyamatos innováció és minőségi tartalom jellemzi, ezért is időzítette erre az alkalomra az új arculat bevezetését, amellyel a műsorok közti blokkokban, a műsor ajánlójában és az RTL Klub promóciós megjelenésein is találkozhatnak majd a nézők.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio