HD sugárzásra váltott a Nautical Channel

Írta: Kardos Attila   
2015. április 16.
Nautical Channel HD sugárzásra váltott a Nautical Channel, a vizisportok szerelmeseinek szóló tematikus csatorna április 15-től.

A csatorna elosztását az M7 Group végzi a keleti 23,5 fokról, s a megállapodás részeként a szolgáltató azon pozícióból vehető műholdas csomagjainak előfizetői részére is elérhetővé teszi, így a Skylink, a Canal Digitaal és a TV Vlaanderen előfizető láthatják majd a csatornát abból a műholdas pozícióból.

A Nautical Channel hagyományos, SD felbontású sugárzása 3 hónap múlva megszűnik, így kikerül az M7 Group magyar csomagjából (ami az SD elosztás helye is volt), az Austriasat Magyarországtól és a Hello Digitaltól is, mivel nem valószínű, hogy egy nem magyar csatorna jelét HD-ból SD-re konvertálják a budapest környéki előfizetők kedvéért.

Utolsó frissítés ( 2015. április 16. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Március 5 és 18 között az AXN és a Viasat 6 volt szabadon elérhető a MinDig TV hálózatán, rögtön utána a Sony Pictures Television CE legismertebb csatornája, a Viasat 3 érkezik ingyen március 19-től április 15-ig a MinDig TV vétellel rendelkezők vagy a MinDig TV alkalmazást letöltők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio