Íme a Telekom januári csatornaváltozásai!

Írta: Kardos Attila   
2017. november 18.
Telekom A Telekom bejelentette, hogy 2018 január 9-én mely csatornákat veszi ki kínálatából és mely csatornákat kínál helyettük.

A főbb változások az IPTV előfizetőknél az alábbiak:

Az alapcsomag több, eddig csak magasabb csomagban elérhető csatornával bővül: ezentúl alapcsomagos lesz a Da Vinci Learning, az Euronews és az Echo TV. A Családi csomagba új adóként érkezik a zsidó szellemiségű Heti TV, valamint ebben a csomagban is elérhetővé válik a JimJam és az Izaura TV, de kikerül a Megamax (ami a Szuper Családi HD-ban lesz tovább nézhető). A Családi HD csomagban elérhető a Spíler HD, valamint ismét elérhető lesz National Geographic HD. A Szuper Családi HD csomagban az eddig feliratozva továbbított Sundance TV kikerül és helyét a rövid filmeket sugárzó, eddig magyar felirattal sem rendelkező Short TV veszi át. Ebben a csomagban lesz elérhető a Megamax a továbbiakban. A tematikus csomagok közül a NightLife-ban a Brazzers és a Blue Hustler csatornákat a Penthouse és a VIVID csatornák váltják. A megszűnő C8 és a Sport M természetesen kikerül a Telekom csomagjaiból.

A főbb változások a műholdas előfizetőknél az alábbiak:

Az alapcsomagban is elérhetővé válik az Echo TV. A Családi csomagba új adóként érkezik és ezzel műholdon is elérhetővé válik a zsidó szellemiségű Heti TV, valamint ebben a csomagban is elérhetővé válik a JimJam és az Izaura TV, de kikerül a Megamax (ami a Szuper Családi HD-ban lesz tovább nézhető). A Családi HD csomagban a műholdas szolgáltatók közül elsőként elérhetővé válik a Spíler HD, valamint ismét elérhető lesz National Geographic HD. A Szuper Családi HD csomagban az eddig feliratozva továbbított Sundance TV kikerül és helyét a rövid filmeket sugárzó, eddig magyar felirattal sem rendelkező Short TV veszi át. Ebben a csomagban lesz elérhető a Megamax a továbbiakban. A tematikus csomagok közül a NightLife-ban a Brazzers és a Blue Hustler csatornákat a Penthouse és a VIVID csatornák váltják. A megszűnő C8 és a Sport M természetesen kikerül a Telekom csomagjaiból.

Utolsó frissítés ( 2017. november 18. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV A Sony Pictures Television CE, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján március 5-től március 18-ig az AXN és a Viasat 6 csatornák kódolatlanul lesznek elérhetők a MinDig TV nézők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio