Indul a Sláger TV!

Írta: Kardos Attila   
2014. július 20.
Sláger TV Szeptember 1-én, 5 évvel az indulás után arculatot vált és Sláger TV néven működik tovább Magyarország legkedveltebb zenecsatornája a Nóta TV.

„A Nóta TV csapatával egy olyan színvonalas szórakoztató csatornát szeretnénk létrehozni, amely a magyar előadóművészeknek és a magyar zenéknek ad végre méltó megjelenési lehetőséget, ígértük 5 évvel ezelőtt és teljesítettük ígéretünket – mondta Sándor Tünde a televízió igazgatója és hozzátette - „Külön öröm számunkra, hogy ráirányítottuk a figyelmet a magyar nóta műfajára és így mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy ez a műfaj hungarikummá váljon.”

A Magyar Sláger TV szeptembertől nemcsak megújuló névvel és arculattal, de megújuló programkínálattal várja nézőit. Az újdonságokról egyelőre csak annyit árul el a csatorna, hogy növelni szeretnék a 18-49-es célcsoport számára készített szórakoztató műsorok arányát. A televízió programjában ezután is a hallhatóak lesznek a magyar nóta klasszikusain túl a magyar kultúra már elválaszthatatlan részét képző popzenei slágerek, élő koncertek, valamint az operettek és musicalek legszebb dallamai is.

A Tematic cégcsoporthoz tartozik a Sláger TV, a magyar zenetévé, a nemzetközi popzenét sugárzó Musicmix csatorna, valamint a horgászattal és vadászattal foglalkozó The Fishing and Hunting Channel. A Tematic cégcsoport csatornái 10 közép-európai ország több mint 20 millió háztartásában láthatóak.

Nóta TV tv műsor

Sláger TV tv műsor

Utolsó frissítés ( 2014. augusztus 19. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Filmbox A FilmBox áprilisban ismét megnyitja csatornáit.

A tavaszi kampány részeként, 2018. április 13-29. között 8 szolgáltatónál is elérhetők lesznek a FilmBox mozicsatornái.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio