Itt a megújult Hello HD csomag!

Írta: Kardos Attila   
2014. február 28.
Hello HD Március 1-től érvényes a megújult Hello HD új csatornakiosztása.

A műholdas szolgáltatást az M7 Group (SkyLink, AustriaSat) tulajdonában álló M70 Group Kft viszi tovább.

Az induló csomagban az m1 HD, m2 HD, Duna HD, Duna World HD, RTL Klub HD, TV2 HD, d1 TV, film+, viasat 3, RTL II, Super TV2, Muzsika TV kapott helyet.

Az alapcsomag az m3, Story 4, SportKlub, Cool, DIGI Sport 1 HD, Sport 1 HD, Comedy Central, Discovery, NetGeo, Minimax, Nick Jr, Nickelodeon HD, Nickelodeon, Fem 3, Pro 4, Prizma, Viva, Disney, Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History, Viasat 6 csatornákból áll.

Külön csomagban található a History HD, Duck TV HD, AXN, DoQ, valamint kiegészítő csomagban a Brazeers TV.

Az ASZF jelenleg nem tartalmazza a MTV Live HD, Trace Urban HD, Trace Sports HD, myZen HD, Sport2 és DIGI Sport 2, JimJam, NatGeoWild, Megamax, TV Paprika csatornákat, de információink szerint ezek továbbra is elérhetők maradnak.

Utolsó frissítés ( 2014. február 28. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
AXN A Sony Pictures Television Networks CE újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat. A Sony Max és a Sony Movie Channel októberi indulásával még magasabb szintre emeli a minőségi szórakoztatást az öt csatornából álló portfólió.

A Sony Max a fiatal, női közönségnek kínál dedikált tartalmakat, míg a Sony Movie Channel igazi moziélményt nyújt nézőinek. A portfólió-fejlesztés a vállalat hosszú távú beruházási stratégiájának része a magyar piacon, amely a friss márkák bevezetésén kívül, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését is jelenti.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio