Januártól több tévécsatorna is eltűnik a képernyőről

Írta: Kardos Attila   
2015. december 20.
Testcard Januártól több tévécsatornától is eltűnik a képernyőkről, ám ez esetben nem a "szokásos" január eleji szolgáltatói csereberéről van szó.

Image

Január 1-től, négy év után megszűnik az Origo hírcsatornája, a Parlament TV / P+. Az adó közösségi csatornaként volt elérhető több kábelhálózaton, ill. műholdon a T-Home csomagjában. Az Origo másik két adója, az Ozone Network (HD) és a Life Network (HD) új tulajdonossal üzemel tovább, miután december közepén az egész Origot eladta a Telekom a New Wave Media csoportnak.

Image

Január 1-től elhagyja Magyarországot a BBC Entertainment, amely a BBC szórakoztató műsorait sugározta magyar feliratozással. A BBC Entertainment több országban már BBC Brit néven üzemel tovább, de hazánkban egyelőre csak a szinkronizált BBC Earth (HD) csatornával lesz jelen a BBC Worldwide.

Image

Meg vannak számlálva az Investigation Discovery napjai is: a Discovery bűnügyi történeteit bemutató csatornát kivezetik, helyette a női nézőket jobban megcélzó ID Extra érhető már el egy ideje. A Discovery viszont januártól már valóban elérhetővé teszi Discovery Turbo Xtra csatornáját, amely viszont a férfi nézőkhöz szól.

Utolsó frissítés ( 2015. december 20. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Spíler1 TV Március 1-én nevet váltott a TV2 csoport elsősorban sportcsatornája, a Spíler TV, amely Spíler1 TV néven sugároz tovább.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio