Jelentősen bővűl a MinDig TV Extra kínálata

Írta: Kardos Attila   
2014. augusztus 14.
MinDig TV Extra Jelentősen kibővül október 1-jével a digitális földfelszíni tévés kínálat - az új multiplexek elindításával összesen már 55 tévéprogram érhető el

Az Antenna Hungária folytatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások fejlesztését, a MinDig TV Extra szolgáltatás 2014. október 1-jétől újabb két – D és E jelű – DVB-T multiplex elindításával 22 teljesen új csatorna vételét biztosítja az előfizetők részére. Ezzel immár 55 tévécsatorna műsora fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával, melyek össznézettsége meghaladja a 80 százalékot.

A D jelű multiplexen összesen 13 új csatorna elindításával az Antenna Hungária jelentősen kibővíti a MinDig TV Extra szolgáltatás Alap- és Családi csomagját. Az új országos multiplex a korábbi hálózatokkal (A, B és C jelű multiplexek) megegyező, 99%-os lakossági lefedettséggel rendelkezik, a csatornákat ugyanúgy 90 telephelyről sugározza a társaság.

Az Alapcsomagot illető legjelentősebb változás, hogy a Családi csomagból átkerülnek ide a Super TV2 és RTL II programok, a SportKlub helyett bekerül a DIGI Sport 1 csatorna, illetve a Sláger TV (korábbi Nóta TV). A Családi csomagból kikerül az Universal Channel és a History Channel, ezzel párhuzamosan viszont olyan közkedvelt és előfizetőink által is igényelt csatornákkal bővül a kínálat, mint például a FOX, Paramount Channel, Filmbox, Discovery Channel, TLC, Viasat6 és Viasat History.

Az E jelű multiplexen négy különböző kiegészítő csomagban összesen kilenc új, többségében ismeretterjesztő, sport- és filmcsatornát indít a cég, mely minicsomagok az Alap- vagy Családi műsorcsomagra történő élő előfizetés mellé választhatók. Az E jelű multiplex lakossági lefedettsége a jelenlegi kiépítésben a többi hálózattól eltérő lesz, a programokat 35 telephelyről sugározza a társaság.

Szabadon fogható csatornák:

RTL Klub, TV2, M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna World, Euronews, C8

Extra alapcsomag (16 csatorna):

ATV, AXN, Cool, D1, DIGI Sport 1, Disney, Dorcel TV, FEM3, Film+, Hatoscsatorna, Hír TV, PAX TV, RTL II, Sláger TV (korábban Nóta TV), Spektrum, Super TV2 (a SportKlub csatorna kikerül a kínálatból)

Extra családi csomag (20 csatorna):

Alapcsomag műsorai + Cartoon Network, Comedy Central, Da Vinci Learning, Discovery Channel, TLC, Echo TV, Filmbox Basic, FOX, M3 Anno, Minimax, Muzsika TV, NatGeo, Paramount Channel, RTL+, Sport 1, Sport 2, TV Paprika, Viasat3, Viasat6, Viasat History (a Universal kikerül a kínálatból, a History átkerül az Aktív+ csomagba)

Kiegészítő csomag: Aktív+

DIGI Sport 2, History, Fishing & Hunting, Brazzerz

Kiegészítő csomag: Világjáró

Animal Planet, Discovery Science, NatGeo Wild, Viasat Explore

Kiegészítő csomag: Filmbox PACK

Filmbox Extra, Filmbox Family

Kiegészítő csomag: HBO

HBO
* Az Alapcsomag akciós díja bruttó 1.199 Ft/hó havidíjas, 1 év határozott időre létrejövő szerződéssel a határozott időszak első 3 hónapjában, a 4. hónaptól a mindenkor hatályos ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatási díj (bruttó 1699 Ft) lép életbe.
** A Családi csomag akciós díja bruttó 2.199 Ft/hó havidíjas 1 év határozott időre létrejövő szerződéssel a határozott időszak első 3 hónapjában, a 4. hónaptól a mindenkor hatályos ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatási díj (bruttó 2999 Ft) lép életbe.
*** Az Aktív+ csomag akciós díja bruttó 499 Ft/hó havidíjas 1 év határozott időre létrejövő szerződéssel a határozott időszak első 3 hónapjában, a 4. hónaptól a mindenkor hatályos ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatási díj (bruttó 699 Ft) lép életbe.
**** A Világjáró+ csomag akciós díja bruttó 499 Ft/hó havidíjas 1 év határozott időre létrejövő szerződéssel a határozott időszak első 3 hónapjában, a 4. hónaptól a mindenkor hatályos ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatási díj (bruttó 699 Ft) lép életbe.
***** A FilmBox PAK csomag akciós díja bruttó 499 Ft/hó havidíjas 1 év határozott időre létrejövő szerződéssel a határozott időszak első 3 hónapjában, a 4. hónaptól a mindenkor hatályos ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatási díj (bruttó 999 Ft) lép életbe.
****** Az HBO mozicsatorna díja bruttó 1.999 Ft/hó 12 hónapos határozott idejű szerződés esetében az aktiválástól számított első három hónapban, a 4. hónaptól a határozott időtartam végéig bruttó 2199 Ft.

Utolsó frissítés ( 2014. augusztus 14. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
FOX Május 1-től már hiába keressük tévékészülékünkön a FOX csatornát, a sorozatadó elhagyja hazánkat.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio