Jelentősen bővűl az AXN csatornák elérhetősége

Írta: Kardos Attila   
2016. december 16.
AXN Januártól jelentősen bővül az AXN csatornacsalád továbbá az AXN Now videoszolgáltatás elérhetősége.

Január 1-től az Invitel digitális kábel és IPTV ügyfelei is elérhetik az AXN (HD), az AXN Black és AXN White csatornákat.

Az AXN (HD) a Családi, és a Családi HD csomagjában kapott helyet, így több mint százezer előfizetőhöz jut majd el a csatorna műsora, amely a legjobb amerikai krimi- és akciósorozatok mellett rengeteg, a Sony Pictures által gyártott sikerfilmet is sugároz. A csatorna különösen népszerű a 30-49 éves női nézők körében.

Az AXN Black és az AXN White a Pepita és a Mixer minicsomagban rendelhetők meg a szolgáltatótól.

Az AXN (HD) tv műsora itt található.

Az AXN Black tv műsora itt olvasható.

Az AXN White napi műsorát itt található.

Utolsó frissítés ( 2016. december 16. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
AXN A Sony Pictures Television Networks CE újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat. A Sony Max és a Sony Movie Channel októberi indulásával még magasabb szintre emeli a minőségi szórakoztatást az öt csatornából álló portfólió.

A Sony Max a fiatal, női közönségnek kínál dedikált tartalmakat, míg a Sony Movie Channel igazi moziélményt nyújt nézőinek. A portfólió-fejlesztés a vállalat hosszú távú beruházási stratégiájának része a magyar piacon, amely a friss márkák bevezetésén kívül, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését is jelenti.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio