Jön fel az RTL II!

Írta: Kardos Attila   
2012. november 03.
RTL2 logo Az RTL csoport új kábelcsatornája az RTL II október 1-i indulása óta napról-napra szállítja a jó eredményeket. Rögtön indulásakor a 18-49 éves korosztály körében a Nielesen által mért magyar nyelvű csatornák versenyében a 17. helyet szerezte meg. Sikerei alapján rövid időn belül az RTL kábelportfoliójában a három legnézettebb csatorna közé került. A 43. héten, szombaton még a Viasat3 csatornát is maga mögé utasította.

Október 27-én főműsoridőben az RTL II 0,9%-os (SHR) közönségarányt szerzett szemben a több, mint 10 éve működő Viasat3 0,8%-val. Az RTL II-ön 19:00-tól sugárzott Forró nyomon Máté Krisztával a kiemelt célcsoport éppen televíziót néző tagjainak 1,6%-át (SHR), majd az őt követő Ezel című török sorozat a nézők 0,7%-át (SHR) ültette le a képernyő elé. A velük párhuzamosan sugározott Kilenc című musical Marion Cotillard és Nicole Kidman főszereplésével a kereskedelmi célcsoport mindössze 0,4%-át (SHR) érdekelte.

Az eredményekből is látszik, hogy a saját gyártású műsorok megtalálták közönségüket, folyamatosan jól teljesítenek. A hazai gyártású produkciók közül a 43. héten a Heti Hetes lett az RTL II legnézettebb programja. A vasárnapi dumaparti nemcsak az elmúlt hét, hanem a csatorna eddigi legnézettebb műsora is lett, a 18-49 éves korosztály éppen tevéző tagjainak 2,9%-a (SHR) választotta. Ezen a héten új szereplő debütál a Heti Hetesben; Majoros „Majka” Péter.

Az RTL II-ön a már jól megszokott saját gyártású műsorok sora hamarosan újabb, eddig még nem látott programmal bővül.

RTL II tv műsor

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban kódolatlanul elérhető a BonumTV március 5. és április 2. között!
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio