Készül az M4 Sport a vizes VB-re

Írta: Kardos Attila   
2017. július 06.
M4 Sport Gőzerővel készül az MTVA a július 14 és 30 között zajló vizes világbajnokságra. Az eseményről nem csak az M4 Sport, hanem az M1 és a Kossuth Rádió is tudósít majd.

Image Az M4 Sport nem dedikált világbajnoki csatorna lesz, de élőben közvetít minden magyar szempontból fontos eseményt. A délelőtti óráktól kezdve egészen éjfélig folyamatosan a vb-hez kapcsolódó tartalmakkal várja a csatorna a nézőket. Amikor egy időben több számban is magyarok versenyeznek, körkapcsolások lesznek, azonban a vizes világbajnokság eseményeivel a közmédia legtöbb csatornája kiemelten foglalkozik. Így az M1 csatorna és a Kossuth Rádió is többször bejelentkezik a helyszínekről és interjúkat is készít.

Magyarország eddigi legnagyobb hazai rendezésű világbajnokságát kiemelt jelenléttel kíséri a közmédia, ugyanis a helyszíni televíziós stúdiók és bejelentkezések mellett az m4sport.hu, továbbá a hirado.hu stábja is folyamatosan exkluzív helyszíni tartalmakkal szolgál az online felületekre látogatók számára.

A tudósítókat sportolók segítik, így úszásban Czene Attila, vízilabdában Petrovics Mátyás, Szabó Zoltán, Rédei Katalin és Madaras Norbert, szinkronúszásban Erős Eszter, műugrásban Hajnal András, nyíltvízi úszásban Risztov Éva.

Az M4 Sport műsora itt található.

Utolsó frissítés ( 2017. július 06. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio