Kódolatlan Fox hónap a UPC Direct-en!

Írta: Kardos Attila   
2017. január 31.
UPC Direct Egy hónapig díjmentesen nézhetik a FOX csatornát a UPC Direct azon előfizetői, akik csomagja nem tartalmazza a Fox International szórakoztató csatornáját.

A február 1 - március 1 közötti időszak alatt a UPC Direct Facebook oldalán a FOX-szal közös játék is indul. A komment-alapú játék során a rajongók a csatorna legnépszerűbb sorozatainak ajándékait nyerhetik meg: The Walking Dead és Légió témájú értékes nyereményekre (powerbank, fülhallgató, bögre) számíthatnak.

A kódolatlan időszak alatt a UPC Direct előfizetőinek a FOX az alábbi műsorokat ajánlja: A Légió az X-Men Univerzumba kalauzolja a nézőket. Az új sorozat a Marvel együttműködésével készült, hazai premierje a világ 125 országával együtt február 9-én lesz. A Légió egy zavarodott tinédzser életét mutatja be, aki talán több mint egy átlagos ember.

A népszerű The Walking Dead új epizódjai is ebben a hónapban érkeznek. Néhány órával az amerikai premiert követően hazánkban is vetítésre kerülnek az új részek február 13-tól kezdődően. A szereplőknek ezúttal már nemcsak az élőhalottakkal kell megküzdeniük, de az emberi kegyetlenséggel és gonoszsággal is szemben találják magukat. A Légió és a The Walking Dead kapcsán nem csak az új részeken izgulhatnak a nézők, hanem a szolgáltató Facebook oldalán zajló játékokon is.

Újabb hátborzongató sorozat is érkezik, Az ördögűző, amely az 1973-ban Oscar díjjal jutalmazott filmklasszis alapján készült. A keddenként bemutatott epizódok során két pap egy démoni megszállottsággal küzdő gyermek esetén dolgozik.

A vérfagyasztó történetek mellett további sikersorozatokkal is szórakoztat a csatorna. Péntekenként az Empire című sorozat a hiphop zene világát mutatja be olyan nagyszerű énekesek szerepelésével, mint Alicia Keys vagy Mary J Blige. Ezt követően egy Golden Globe-díjas vígjátéksorozat, az Atlanta két fiatal fiú próbálkozásait mutatja be a zene világában. Az animációs sorozatok rajongói pedig minden hétköznap A Simpson család epizódjaival kapcsolódhatnak ki.

A FOX február 1-én 8:00-tól március 1-én 8:00-ig minden előfizető részére elérhető lesz a 41-es csatornahelyen.

A FOX műsorán az alábbi programokat találja még...

Utolsó frissítés ( 2017. január 31. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
AMC Kódolatlan heteket és bővülő HD minőségű terjesztést jelentett be az AMC, így a UPC Digital és a T-Home előfizetői HD minőségben is elérhetik a sorozatokat és filmeket bemutató csatornát.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio