Kódolatlan HDTV csomagot tervez az Arabsat!

Írta: Kardos Attila   
2010. február 10.
Arabsat logo Kódolatlan HDTV csomagot tervez a 25. születésnapját ünneplő Arabsat.

A csomagban fizetős csatorna is helyet kapna, de több szabadon vehető csatornát is elérhetővé tennének a régióban. Sajnos nagyon is valószínű,hogy a Badr 6 vagy a Badr 4 Európa felé alig sugárzó nyalábjára költözik majd a csomag.

A szóba került csatornák között találjuk a Luxe TV HD-t (ugyancsak elérhető az Eurobird 9A-tól és az Astra 2C-ről és már a keleti 26 fokról is), a japán NHK Wolrd HD-t (ugyancsak elérhető C-sávban az Intelsat 10-ről és az Intelsat 11-ről), valamint az európában fizetős HD1 (elérhető az Eurobird 9A-ról).

Az arab adók közül az egyiptomi Dream TV (a nyugati 7 fokról sugároz), valamint a katari Al-Kass (amely már vehető a keleti 26 fokról) már sugároz. Az egyiptomi állami ERTU is rövisesen elkészűl HD stúdiójával. HD tesztadást sugároz az Oman TV is (a keleti 26 fokról).

Utolsó frissítés ( 2010. február 10. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Ingyenesen érhető el a Nat Geo műsora közel 750 ezer MinDig TV háztartásban. Az ingyenes időszakban – amely március 23. és április 22. között tart – a nézők számtalan érdekes és izgalmas sorozattal, dokumentumfilmmel találkozhatnak, legyen szó természetről, állatvilágról, művészetről vagy akár űrkutatásról.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio