Kódolatlan hónapot hoz a tavasz a UPC Direct előfizetőinek

Írta: Kardos Attila   
2017. március 29.
UPC Direct Izgalmas tavaszt ígér előfizetőinek a UPC Direct, hiszen az AXN csatorna mindenki számára ingyenesen elérhető lesz a szolgáltató kínálatában. A magyar nézők március 31-től több mint egy hónapon keresztül, május 2-ig élvezhetik az AXN műsorait.

Az ingyenes hónap során az előfizetők 32 napig élvezhetik az AXN csatorna prémium filmjeinek és sorozatainak kínálatát a 48-as programhelyen.

Top sorozatpremierek az AXN csatornán:

Magyarországon eddig még soha nem látott részekkel tér vissza április 4-én a kultikus, amerikai krimisorozat; a Gyilkos elmék legújabb, 12. évada. A sorozat az FBI egyik különleges részlegéről szól, akiknek feladata, hogy analizálják a bűnözésre hajlamos személyeket, a különösen veszélyeseket pedig kiszűrjék és megállítsák.

Ugyanezen a napon, szintén országos tévépremierként debütál a Váltságdíj című akció-krimisorozat, Luke Roberts (Trónok harca, Fekete vitorlák) főszereplésével. Főhősünk egy tapasztalt túsztárgyaló specialista, aki mindenkinél jobban ismeri az emberrablók észjárását, így a legösszetettebb krízishelyzetek során is sikerrel jár.

Nem sokkal később, április 10-én tér vissza minden idők leghíresebb detektívpárosa, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és Dr. John Watson (Martin Freeman). A Sherlock című angol krimisorozat három epizódból álló, hazánkban kizárólag az AXN műsorán látható negyedik évadában a régmúlt sötét titkaira derül fény.

A csatorna közkedvelt premiersorozatai folytatódnak áprilisban is, többek között érkezik a Kékpróba második évada, amelyben öt fiatal torontói rendőr kalandjait követhetik nyomon a nézők, valamint új részekkel jelentkezik az Intelligence - A jövő ügynöke című sorozat is, amelynek főhőse Gabriel Vaughn, egy csúcstechnológiával felszerelt hírszerző, agyában egy szuperszámítógép processzorával. Az ügynök az amerikai kormányzat speciális kiberbiztonsági ügynökségének izgalmas küldetésein kamatoztatja különleges tudását.

A borzongás kedvelőinek április 14-től érdemes a képernyő elé ülniük, hiszen az Alkonyattól pirkadatig harmadik évada további izgalmakat tartogat a nézőknek.

Hollywood-i sikerek az AXN műsorán

A csatorna húsvéti filmkínálatában a Marvel képregények ikonikus alakjai is feltűnnek, április 14-én a Hulk, míg április 15-én A csodálatos Pókember 1., majd április 16-án A csodálatos Pókember 2. része kerül a képernyőre. Az ingyenes hónap végén a UPC Direct előfizetőit A Karib-tenger kalózai hívják kalandra, premierként érkezik ugyanis A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka, A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse, A Karib-tenger kalózai - A világ végén és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken.

Az AXN műsorai

Utolsó frissítés ( 2017. március 29. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Spíler1 TV Bővül a TV2 Csoport kábelportfóliója, idén új sportcsatornák indulnak Spíler2 TV és Spíler3 TV néven.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio