Magyar csomagot indít a SkyLink Szlovákiában

Írta: Kardos Attila   
2013. október 17.
SkyLink Novembertől várhatóan 10 csatornával bővűl a szlovák SkyLink műholdas csomag magyar nyelvű csatornáinak kínálata a keleti 23,5 fokon.

A konkrét csatornák jelenleg még nem ismertek, de a konkurens szlovák szolgáltatóknál (Digi, Freesat by UPC, MagioSat) is elérhető adók közül kerülnek ki az induló csatornák.

A csatornák várhatóan maradnak a 12,207(V) GHz-en, ahol jelenleg 22 magyar csatorna tesztel a SkyLinknél is alkalmazott kódolással, de ebből az előfizetők még semmit sem láthatják. A csomag előfizetési díja a jelenlegi információk szerint havi 4 euro alatt marad.

Utolsó frissítés ( 2013. október 17. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
M4 Sport 2018 és 2021 között is a közszolgálati csatorna választhat elsőként valamennyi játéknapon a klubfutball legjelentősebb sorozatában.

Az M4 Sport a 2014-es elindulása óta kiemelten fontos feladatának tartja, hogy a magyar érdekeltségű sportesemények mellett a világ legszínvonalasabb sorozatait is elvigye az összes magyar háztartásba. Utóbbiak közé tartozik a labdarúgó Bajnokok Ligája, amelynek közvetítési jogait a következő három szezonra, vagyis egészen 2021-ig tartotta most meg a csatorna.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio