Már augusztusban elindul a TV2 egy újabb csatornája!

Írta: Kardos Attila   
2016. július 28.
MinDig TV Az Izaura TV után a TV2 csoport egy újabb csatornája kezdi meg működését augusztusban, s válik ingyen elérhetővé a MinDig TV szolgáltatás részeként.

A MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatás augusztus 1-én átrendezi a csatornákat: több adó megszűnik, több másik pedig új frekvenciára kerül: néhány pedig bizonyos előfizetők számára elérhetetlenné válik.

A hasonló kényelmetlenségek elkerülése érdekében az Antenna Hungária augusztus 1-én előkészíti a helyet a TV2 csoport augusztusban ill. az ősz folyamán induló három csatornájának: ekkortól a már bejelentett Izaura TV tesztje a B multiplexből, a 10-es programhelyen lesz elérhető, míg a 11-es és 12-es programhelyen egy augusztusban ill. az ősz folyamán induló, szabadon vehető csatorna számára indul egy tesztábra ugyancsak a B multiplexben. A TV2 tervezett csatornái közül a Prime bejelentett indulási időpontja szeptember 5, tehát ez alapján egy további TV2 adó is elindul.

Az új csatornák elindítása miatt hat program (AXN, FEM3, Film+, Cool, TV Paprika, Dorcel TV) elérhetősége változik. A programhely nem, csak a multiplex-hely változik, vagyis ezek a csatornák az átrendezést követően más frekvencián lesznek elérhetők. Ezen kívül változik a MinDig TV Plusz Infocsatorna elérhetősége is, mely a továbbiakban a 99-es programhelyen lesz megtalálható. Ezentúl a HbbTV-s felületre innen lehet eljutni a távirányító piros gombjának megnyomásával.

Az AXN, a FEM3 (majd szeptember 5-től a Prime), a B multiplexen lesz elérhető. A Film+ és a Cool a D multiplexre, a TV Paprika és a Dorcel TV pedig a nem országos E multiplexre kerül át. A C multiplexben pedig megjelenik az M5 HD adása az 5-ös programhelyen.

Izaura tv műsora (08.14-től)

Prime tv műsora (09.05-től)

Utolsó frissítés ( 2016. július 30. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
UPC HD minőségben is elérhetővé válik az AMC Networks zászlóshajója, az AMC filmcsatorna a UPC digitális kábelhálózatán.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio