Még több TV2 csatorna a MinDig TV-n, népszerű csatornák búcsúznak

Írta: Kardos Attila   
2017. február 15.
MinDig TV Extra 2017 április 1-től kigolyózzák az AMC megmaradt csatornáit is a MinDig TV-ről és helyette a TV2 csoport utolsó, még nem továbbított csatornája is a kínálatba kerül.

Április 1-től már nem lesz elérhető az állami műsorterjesztési platformon a Spektrum TV és a TV Paprika. Utóbbi helyét a most még Chili TV néven futó TV2 gasztrocsatorna veszi át, amely könnyen elképzelhető, hogy már új néven kerül be a kínálatba, mivel az AMC kezdeményezésére a bíróság azonnali hatállyal eltiltotta a TV2-t a név és a logó használatától. Viszont ennek a TV2 csoport nem tett eleget...

Nagy kérdés, hogy kik fognak örülni az április 1-én bekerülő, de már február 1-től elérhető kulturális D1 TV-nek, valamint az eddig csak a HbbTV szolgáltatásban elérhető Fix TV-nek, illetve az eddig a MinDig TV App-ban elérhető zsidó kulturális/ismeretterjesztő Heti TV-nek. Mindenesetre ez a három csatorna is az alapcsomag része lesz, ahogy a családi csomagból az alapcsomagba kerül át a Nat Geo Channel is.

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV A Sony Pictures Television CE, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján március 5-től március 18-ig az AXN és a Viasat 6 csatornák kódolatlanul lesznek elérhetők a MinDig TV nézők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio