Meghátrált a Telekom: maradnak a Fox és a NatGeo-k a kínálatban

Írta: Kardos Attila   
2016. november 09.
Telekom Óriási felháborodást váltott ki a Telekom előfizetői körében a szolgáltató azon terve, hogy januártól már nem továbbítják a Fox, a National Geographic és a NatGeoWild csatornákat. A szolgáltató most meghátrált és csak sikerült megállapodást kötni a csatornák jövő évi továbbításáról.

A Telekom az alábbi közleményt adta ki az új fejleményről:

"Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX Networks Group és a Telekom megállapodott a folytatásról.

A National Geographic Channel, a Nat Geo Wild és a FOX csatorna megszakítás nélkül továbbra is szerepel majd 2017 januárjától a Telekom csatornái között. A két cég azt követően indította újra gyakorlatilag azonnal a tárgyalásokat, hogy a Telekom ügyfelei a cég 2017-es csatornakiosztását megismerve több fórumon (így közösségi oldalakon is) határozottan kinyilvánították, nem értenek egyet az érintett minőségi csatornák kikerülésével.

Az ügyfelek véleményét látva mindkét fél – függetlenül attól, hogy korábbi üzleti tárgyalásaik nem vezettek sikerre - mielőbbi megegyezésre törekedett annak érdekében, hogy a tévénézők számára továbbra is elérhetőek legyenek a FOX csatornái a Telekomnál."

Utolsó frissítés ( 2016. november 09. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
DIGI TV Az eddig használt Intelsat 10-02-ről új műholdakra költözteti csatornái egy részét DIGI TV. A változás hazánkban stabilabb vételt jelent, de lesznek akiknél fontos csatornák válnak elérhetetlenné!
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio