Megszűnik a BestOfMusic!

Írta: Kardos Attila   
2012. november 13.
BestOfMusic logo A Skybe Media sajnálattal tájékoztat mindenkit, aki mellettük állt az elmúlt 2 évben, hogy a magyar MusicPlus és BestOfMusic csatornák 2012. december 31-én lesznek láthatók utoljára, mivel a hazai kábelszolgáltatók többsége úgy gondolja, hogy a jelenlegi zenecsatorna kínálat teljes egészében kielégíti az itthoni igényeket, sem több magyar zenére, sem más előadókra nincs szükség az itthoni képernyőkön.

A csatorna alapítóinak célja egy olyan magyar zenei csatorna létrehozása volt, amely műsoraiban helyet kívánt adni olyan népszerű magyar előadóknak, akik a jelenlegi csatornák elsősorban tiniknek szóló kínálatába nem férnek be, pedig nagyon sok mindent tettek le az asztalra az elmúlt évtizedekben. A hazai zenei kínálat szélesítése mellett a csatorna önként vállalta, hogy műsorában legalább 50%-ban hazai előadók klipjeit játssza, azaz valódi magyar zenecsatornaként színesítse a zenetévés piacot.

Bátran kijelenthetjük, hogy Filip Gyuri főszerkesztő vezetésével egy tartalmas és szórakoztató programot nyújtottunk azoknak, akik klasszikus nagy kedvenceiket egy önálló csatornán nézték szívesen, nem pedig más, számukra nem befogadható műfajok töltelékeként. Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar rock és popzene nagy generációjának dalait folyamatosan játszottuk az elindulás óta, és ők számunkra nem csak haláluk után lettek érdekesek -áll a Skyble Media közleményébenű

A BestOfMusic műholdról a Hello HD, Olcsó TV, BTel Sat TV kínálatában volt elérhető, továbbá Budapest környékén a Hello Digital csomagjának is része volt.

BestOfMusic tv műsor

Utolsó frissítés ( 2012. november 13. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
TV2 Az Antenna Hungária és a TV2 Média Csoport együttműködése alapján 2018. április 16. május 25. között hazánkban elsőként interaktív hirdetési megoldás érhető el a MinDig TV platformon.

A TV2 „Bezár a bazár” vetélkedője alatt az internetre csatlakoztatott HbbTV-képes tévékészülékekkel rendelkező MinDig TV nézők a piros gomb megnyomásával egy interaktív televíziós alkalmazást indíthatnak el. Ha a tévés vetélkedőben zajló játékhoz hasonlóan az alkalmazásban sikerül kivinniük minden tárgyat a célterületre, mobilszámukkal regisztrálhatnak a kisorsolásra kerülő heti nyereményre.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio