Megszűnik a magyar MTV

Írta: Kardos Attila   
2013. november 01.
MTV HU December 1-én megszűnik az önálló magyar MTV, s szerepét a pán-európai verzió, az MTV European veszi át.

Az önálló magyar verzión hosszú hónapok óta nincs magyar tartalom és az utóbbi időben a reklámok is lecsökkentek, a korábbi reklámblokkok helyett is további reality műsorepizódokat kellett a műsorfolyamba illeszteni.

Az eddig csak angol nyelven sugárzó MTV European magyar nyelven is elérhető lesz és várhatóan a legtöbb szolgáltató, ahol eddig a magyar változat elérhető volt, ezt a csatornát adja majd helyette. A műsorszerkezetben nem lesz változás, továbbra is az ifjúsági reality sorozatok dominálnak.

A Viacom másik ifjúsági csatornájánál, a Vivánál nem lesz ilyen összevonás, ott továbbra is több magyar tartalom lesz látható, de az utóbbi hónapokban ott is megjelentek az MTV-n futó tartalmak.

MTV tv műsor

Viva tv műsor

Utolsó frissítés ( 2013. november 01. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Telekom Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio