Megszűnik a Musicplus!

Írta: Kardos Attila   
2012. november 13.
Musicplus logo A Skybe Media sajnálattal tájékoztat mindenkit, aki mellettük állt az elmúlt 2 évben, hogy a magyar MusicPlus és BestOfMusic csatornák 2012. december 31-én lesznek láthatók utoljára, mivel a hazai kábelszolgáltatók többsége úgy gondolja, hogy a jelenlegi zenecsatorna kínálat teljes egészében kielégíti az itthoni igényeket, sem több magyar zenére, sem más előadókra nincs szükség az itthoni képernyőkön.

A csatorna alapítóinak célja egy olyan magyar popzenei csatorna létrehozása volt, amely műsoraiban helyet kívánt adni olyan műfajoknak is, amit más piaci szereplők évek óta figyelmen kívül hagytak. A hazai zenei kínálat szélesítése mellett a csatorna önként vállalta, hogy műsorában legalább 50%-ban hazai előadók klipjeit játssza, azaz valódi magyar zenecsatornaként színesítse a zenetévés piacot.

Hittük, hogy egy, a többitől eltérő műsorszerkezetű zenetévé új színt hozhat a hazai televíziós kínálatba, és más európai országokhoz hasonlóan itthon is egy helyi zenéket játszó csatorna akár piacvezető is lehet.

Bátran kijelenthetjük, hogy a tulajdonosok ehhez a tervhez, Steiner Kristóf főszerkesztő vezetésével a legjobb hazai szakemberekből álló csapatot állították csatasorba, akiktől ezúton is elnézést kérünk, hogy a csatorna megszüntetése mellett döntöttünk. Ugyanígy szeretnék elnézést kérni a magyar előadóktól, hogy ezzel a lépésünkkel megfosztjuk őket attól a reménytől és álomtól, hogy itthon is lesz egy olyan zenetévé, ami az ő érdekeiket képviselve igyekszik eljuttatni dalaikat a közönség felé a legkülönbözőbb műfajokból, és hogy döntésünk miatt továbbra is Magyarország lesz az egyetlen európai ország, amely hazai zenecsatorna nélkül marad.

Legvégül pedig azoktól a lelkes nézőktől szeretnénk elnézést kéri, akik leveleikkel, üzeneteikkel szurkoltak a sikerünknek, és akik műholdon, kábelen vagy online követték adásunkat, és szerették amit csinálunk.- áll a Skyble Media közelményében.

A Musicplus műholdról a Hello HD, Olcsó TV, BTel Sat TV kínálatában volt elérhető, továbbá Budapest környékén a Hello Digital csomagjának is része volt.

Musicplus tv műsor

Utolsó frissítés ( 2012. november 13. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Filmbox A FilmBox áprilisban ismét megnyitja csatornáit.

A tavaszi kampány részeként, 2018. április 13-29. között 8 szolgáltatónál is elérhetők lesznek a FilmBox mozicsatornái.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio