Megújulnak az AXN csatornái

Írta: Kardos Attila   
2016. március 02.
AXN Magyarországon is új, dinamikusabb és fiatalosabb arculatot kap az SPT Networks AXN csatornacsaládja, az AXN, az AXN Black és az AXN White.

Az új megjelenéssel március 17-től találkozhatunk.

AXN Black „A hazai piac második legnagyobb kábel és harmadik legnagyobb kereskedelmi portfóliójaként célunk a további növekedés, ezért a Viasat-csatornákra érkező saját gyártású produkciók mellett nagy hangsúlyt fektetünk az egyik legkedveltebb hazai szórakoztató csatorna, az AXN megújítására is. A csatornán természetesen továbbra is lesznek izgalmas akciósorozatok, de a jövőben igyekszünk azoknak a nézőknek is alternatívát kínálni, akiknek az intrika, a szenvedély és az érzelmek is fontosak. Az AXN friss arculata és az új programstruktúra a mai nézőkhöz szól, akik nemcsak a lineáris csatornákon keresztül, hanem digitális platformokon is részesei szeretnének lenni a márka életének”- mondta John Rossiter, az SPT Networks közép-európai régiójáért felelős ügyvezető igazgatója az Evolution 2016 Konferencián.

AXN White A csatornák dinamikus, letisztult megjelenést kapnak. Az új arculatot és a logót – amely a nemzetközi médiapiacon 1996 óta először változik meg - az SPT Networks spanyol marketingcsapata tervezte. A piros továbbra is a csatorna alapszíne marad, és ez nagy szerepet kap az újramárkázásban is. Az arculatváltást követően a csatornát már nem csak egy adott műfaj határozza meg, hanem az, ahogy viselkedik és kommunikál: sokkal pimaszabb, merészebb időszak következik az AXN életében.

Az AXN tavaszi műsorkínálatában is megjelennek az arculatváltás legfőbb elemei: intenzitás, érzelmek, izgalom és intrika. A premierek között olyan Sony Pictures koprodukciókat találunk, mint A játékos – Fogadás életre-halálra - Wesley Snipes első televíziós sorozatszerepe - és a Mad Dogs – Kutyaütők.

AXN mai műsora

AXN Black mai műsora

AXN White mai műsora

Utolsó frissítés ( 2016. március 02. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV A Sony Pictures Television CE, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján március 5-től március 18-ig az AXN és a Viasat 6 csatornák kódolatlanul lesznek elérhetők a MinDig TV nézők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio