Megújult az MTV

Írta: Kardos Attila   
2013. október 06.
Music TV A tévés főszezont köszöntve a magyar MTV október elejétől megújult dizájnnal köszönti a csatorna nézőit. Az újítások a social media generációnak kedveznek leginkább, hiszen a képernyőn feltűnő social tagek és a letisztultabb csomagolás proaktív tévézésre ösztönzi majd a tízen - és huszonéveseket. 

Nem csupán az MTV Hungary, de annak testvércsatornái, így többek között a nagy múltú VH-1 is megújult arculattal köszönti október elejétől a nézőket az egész régióban. Ennek részeként a jól ismert MTV logó mérete is változáson esett át, amelynek köszönhetően kisebb, modernebb lett a kiírás. Az átláthatóságot friss betűtípusok, és letisztult színpaletta segíti, az eddig jól ismert árnyalatok eltűntek, a helyüket új animációk vették át.  

Az MTV Hungary a fiatal korosztály igényeinek megfelelően az egyes sorozatok alatt futó betétdalok címeinek és előadóinak állandó kiírásával tájékoztatta a nézőket, ami az új arculattal egyszerűbb és áttekinthetőbb formát kap.

A teljes régiót érintő változások, azaz a logó méretezése, a letisztult stílus további fontos változásokkal járnak. Hiszen októbertől bevezetésre kerülnek az MTV műsorán feltűnő URL-ek és social tagek, amelyek a Twitteren és Facebookon nevelkedett generáció igényeit kiszolgálva teszik interaktív élménnyé a tévézést.

MTV tv műsor

Utolsó frissítés ( 2013. október 06. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
TV2 Az Antenna Hungária és a TV2 Média Csoport együttműködése alapján 2018. április 16. május 25. között hazánkban elsőként interaktív hirdetési megoldás érhető el a MinDig TV platformon.

A TV2 „Bezár a bazár” vetélkedője alatt az internetre csatlakoztatott HbbTV-képes tévékészülékekkel rendelkező MinDig TV nézők a piros gomb megnyomásával egy interaktív televíziós alkalmazást indíthatnak el. Ha a tévés vetélkedőben zajló játékhoz hasonlóan az alkalmazásban sikerül kivinniük minden tárgyat a célterületre, mobilszámukkal regisztrálhatnak a kisorsolásra kerülő heti nyereményre.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio