MinDig TV Extra: érkezik a Filmbox LIVE a Filmbox PAK-hoz!

Írta: Kardos Attila   
2015. augusztus 03.
MinDig TV Extra Teljeskörű hozzáférést kapnak augusztus 1-jétől a FilmBox Live multiscreen VOD szolgáltatáshoz az Antenna Hungária azon MinDig TV Extra előfizetői, akik a FilmBox prémium TV csomagot megrendelik – jelentette be Magyarországon az SPI International.

Az Antenna Hungária Zrt. meghatározó szereplője a hazai telekommunikációs szektornak. Fő tevékenységi területe az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás, az ingyenes csatornákat tartalmazó MinDig TV, és a kiváló ár/érték-arányú fizetős csomagokat kínáló MinDig TV Extra szolgáltatás, amely többek között prémium csatornákat is kínál a FilmBox portfóliójából.

Augusztus 1-jétől a korlátlan FilmBox Live hozzáféréssel live-streaming csatornák és egy hatalmas, multiscreen szolgáltatásokkal bővített VOD könyvtár válnak elérhetővé minden olyan MinDig TV Extra előfizetőnek, aki megrendelte a FilmBox PAK prémium csomagot. Ez azt jelenti, hogy nem kell otthon ülnünk ahhoz, hogy élvezzük a FilmBox mozi csatornáit, vagy éppen a több száz újonnan hozzáadott, jobbnál jobb filmet. Olyanokból szemezgethetünk, mint az Éjszaka hangjai, Robin Williams parádés alakításával, vagy a Kettős azonosság Val Kilmerrel és A hallgatás szabálya Sam Elliottal, a könnyedebb stílus kedvelőinek Julia Roberts főszereplésével készült Tükröm, Tükröm, az akciófilmek szerelmesei pedig olyan filmeket is találnak a listában, mint például a Likvidálva. A VOD könyvtárban találhatunk még lélegzetelállító dokumentum- és természetfilmeket, MMA és extrém sport programokat, divat műsorokat, zenei klipeket és további izgalmas tartalmakat.

A FilmBox Live elérhető még Magyarországon az Invitel, Vidanet, Telenor, Jupinet, Hír-Sat, Klapka lakásszövetkezet és a Kábelszatnet hálozatában is.

A FilmBox Live a FilmBox, FilmBox Family, FilmBox HD, FilmBox Arthouse, FightBox HD, Fast&FunBox HD, 360TuneBox, Docubox HD és Fashion Box HD csatornákat tartalmazza.

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
UPC Direct A UPC Direct előfizetők egy teljes hónapig, október 31. és november 30. között élvezhetik a különböző dokumentumfilmeket és történelmi sorozatokat a NatGeo csatornán. Ezen időszak alatt debütál egy lenyűgöző dokumentumfilm-sorozat a csatornán: egy adrenalintól fűtött és szívmelengető utazás, a “Hosszú út hazáig” a New York Times bestsellere alapján készült.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio