Modernizálná arculatát a Viva

Írta: Kardos Attila   
2013. november 22.
Viva Új vezetővel erősíti csapatát a Viacom International Media Networks Hungary, novembertől Bertók László (McFly) irányításával működik a cég Talent and Music osztálya. A szakember emellett a VIMN közép-kelet európai és izraeli csatornáinál is felügyeli a Talent and Music csapatokat.

Bertók László korábban a Sláger Rádió, a Roxy és a Rádió1 programigazgatójaként dolgozott. Újdonsült tisztségében, a Viacom vezetőjeként a VIVA zenei arculatának finomításáért és annak modernizálásáért felel novembertől, amelynek részeként feladata lesz, hogy aktuális, friss tartalmak legyenek jelen a fiatal célközönséget megcélzó csatornán.

Bertók László feladata a továbbiakban a VIVA Televízió zenei stratégiájának kialakítása és annak felügyelete mellett a Viacom magyarországi csatornáin szereplő előadókkal és művészekkel kapcsolatos támogatási programok és rendezvények lehetőségeinek feltárása. Novembertől Bertók Lászlóhoz tartoznak hazánk mellett a VIMN közép-kelet európai és izraeli csatornáinak Talent and Music osztályai is.

VIVA tv műsor

Utolsó frissítés ( 2013. november 22. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Három hétig kódolatlanul érhető el a SuperTV2 műsora minden MinDig TV néző számára, a 20. programhelyen. A 2017. november 24. és december 17. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban számos szuperfilmet, valamint a Sztárban Sztár+1 kicsi nagyszabású show műsort is ingyenesen láthatják a nézők.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio