NatGeoWild HD a Hello HD kínálatában

Írta: Kardos Attila   
2011. december 18.
NatGeoWild HD logo December 19-én a NatGeoWild HD csatornával bővül a Hello HD műholdas kínálata.

A csatorna magyar nyelven is elérhető lesz, s ezzel a műholdas szolgáltatók közül a Hello HD elsőként teszi elérhetővé a National Geographic állatokkal és a természettel kapcsolatos csatornáját. (A UPC Direct csak angol nyelven továbbítja a műsort.)

A csatorna a NatGeoWild HD kábeles elosztást szolgáló feedjéről lesz elérhető, azaz az előfizetők újratömörítés nélküli (s így minőségromlás nélküli) jelet kapnak az Eurobird 9A 12,054(H) GHz-éről. (SR:27500 FEC:2/3 DVB-S2/8PSK)

A csatorna a Hello HD,Olcsó TV, BTel Sat TV HD1 vagy HD2 csomag előfizetői számára válik elérhetővé december 19-én 9:00-tól.

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Sport 1 / Sport 2 A Sport TV programja 2018 őszétől német csúcsfutballal és újabb válogatott mérkőzésekkel bővül. A Sport1-en és a Sport2-n lesznek láthatóak a Bundesliga és a Német Kupa küzdelmei, valamint aki a következő években a világversenyeken kívül válogatott focimeccseket akar látni, annak ide kell kapcsolnia, hiszen az Eb- és vb-selejtezők, a Nemzetek Ligája mérkőzései, valamint a felkészülési találkozók is itt kerülnek képernyőre.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio