Nézd ingyen a Viasat 3-t!

Írta: Kardos Attila   
2015. november 12.
Viasat 3 Két hétig kódolatlanul, tető vagy szobaantennával is érhető el a VIASAT3 műsora Magyarországon!

Image

A november 16-30. közötti időszak alatt így olyan premiereket láthatnak közel 800 ezer háztartásban ingyenesen, mint a teljes Star Wars-széria vagy az Észbontók című saját gyártású műsor premieradásai. Ráadásként a csatorna egy vadonatúj magyar sorozatot is ebben az időszakban sugároz először.

A Viasat Hungária Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2015. november 16-30. között a VIASAT3 csatorna. A műsorkínálat fókuszában a Star Wars lesz: a kódolatlan időszakban a MinDig TV közönsége megnézheti az összes eddigi Star Wars-filmet. A Csillagok háborúja mellett folytatódik A S.H.I.E.L.D. ügynökei, emellett a csatorna nézői a kódolatlan hetek alatt egy vadonatúj, magyar sorozattal is találkozhatnak a VIASAT3-on. A Chili vagy Mango című, öt epizódból álló komédia arra a kérdésre keresi a választ – női és férfi szemszögből –, hogy miért is olyan „hülye” a másik fél.

A VIASAT3 a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 37. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a VIASAT3 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A VIASAT3 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz október november 16. és november 30. között. A több mint egymillió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Viasat 3 tv műsor

Utolsó frissítés ( 2015. november 12. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Spíler1 TV Március 1-én nevet váltott a TV2 csoport elsősorban sportcsatornája, a Spíler TV, amely Spíler1 TV néven sugároz tovább.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio